Allt räknas

01.03.2019

Är det så att träningen ej kommit igång eller något man vill få gjort så är varje litet steg ett framsteg. Ja att börja gå mera inne räknas som träning. Allt börjar med det lilla som en start. En liten glittrande tanke när som helst är bra. Det är detta som är så bra att förstå. Att berömma varje liten grej du gör som en wow grej. Ja jag gjorde det jag sa något som jag själv förstod var bra ett endaste ord som t.ex. det där gjorde jag faktiskt bra. Kreativitet ju mera du förstår att du är kreativ desto mera kreativitet upplever du. Titta på händerna vad vi kan göra. Vi kan hålla på att skapa med lera vi lagar mat osv. osv. Vi är ju totalt fascinerande. Vad sitter hemma på väggarna? Hur påverkar dem dig. Det var så kul för hemma hos oss har vi en fantastisk hundtavla vi går förbi varje dag och vipps vi har nu två hundar. Allt omkring oss påverkar.

Säg vad som är normalt, är det normalt att få idéer genom att prova stå på huvudet? Ja, det har jag aldrig gjort förr måste provas. De som har fått och skapar undra vart deras inspiration kommer till?

Vad vore det mest vanvettiga galna befriande impulsiva kreativa härliga upplivande roligaste skojigaste och det mest fantastiska du skulle kunna göra idag?

Vad skulle hända om vi uppskattade oss själva mer och mer och se det som vi faktiskt gör de där små sakerna som känns bra...Frysa dem stunderna stoppa sig själv i denna bra känsla ta ett djupt andetag och bli närvarande i en stund av harmoni och må bra i sig själv just i den stunden när någonting bara fungerande helt fantastiskt bra. Pausa mera för att ta in dessa stunder.

Följa den goda känslan genom att säga till sig själv: vad känns egentligen bra här?

Stopp vad känns egentligen bra just nu?

Kram, kram från mig!!