Andningens betydelse

02.04.2017

När man börjar tänka och förstå att det är våran andning som gör att vi lever . Då är det ju också väldigt viktigt hur vi andas. Man kan ju se betydelse för folks hälsa bra andning bra hälsa sämre andning sämre hälsa. Hur kan vi förbättra våran hälsa med våran andning då under våra dagar ? Jo försök att andas ner till magen ,jag säljer även andningstränar relaxator heter den som jag har på mig nästan jämt när jag är hemma.

När du är stressad tänk då förläng utandningen. För när du är uppe  i varv hur andas du då ?

Det är ju att bli medveten om saker som gör att vi kan ändra på de vi bli medvetna om.

Kanske fråga sig själv under dagen hur andas jag nu ?

För du kan andas dig lugn , du kan andas dig säker och trygg . Vi glömmer bort denna enkla egentliga åtgärd med att se till att andningen jobbar rytmisk och långsam .Om vi tänker andas ytligt är som en stilla sjö ,men andas djup det är som en rinnande bäck.

Så återställ och ta kontroll över din andning så kan man jobba med att hitta sitt inre lugn så sprid lugn och harmoni med hjälp av din andning. Inifrån och ut ju mer du lär dig andas långt ner så kan man lättare få kontakt med sina känslor .Rädslor vi kommer ej ifrån dem alla har vi dem och vill vi se rädslor på ett fint sätt så är det hjärnans starkaste programmering som hjälp för våran älskade stenåldershjärna att överleva.

Så vi får försöka balansera det jobbiga men också öppna upp för det glada glädjefyllda beteende försök att hitta glädjen. Vad tycker du är roligt är ju personligt för dig men försök fylla dina dagar med glädje så kommer snart din hjärna anpassa sig efter det nua beteende .Så sammanfattningen av detta Rak i ryggen gör andningen långsam rytmisk helst skaffa dig en andningstränare som jag säljer ,bara hör av dig..