Ändra inget!!

31.10.2019

Om du tror att du ska vakna upp till någon annan än dig själv så kanske du behöver höra detta. När du kollar dig i spegeln är det alltid dig du ser. Vi ska inte göra om något utan lära oss att titta på det på ett annat sätt.

När vi gör något omedvetet kanske för att du alltid har gjort på ett sätt. Stannar upp andas medvetet och känner i stunden det som vill ha din uppmärksamhet och vill kännas. Känslopaus. Då sker någonting. Det är mer av dig som vill komma fram. Kanske du har vatrit uppe i den logiska delen länge, men någonting gör att du kommer ner i kroppen i stället. Då sker även någonting från omedvetet till medvetet och vi kan se saker från ett annat perspektiv. Men det är ändå du. Du unilka du.

Wow är det så här jag känner.

Det var för mig en gång jag kände mig så arg och skällde på alla runtomkring mig. Jag tog en paus gick undan för att fråga mig själv vad det var egentligen.

Då fick jag helt annat svar det var ett mail jag hade fått bla bla bla bla. Men det hade ju inget med min omgivning att göra. Jag gick tillbaka och sa förlåt och berätta varför jag var arg och det hade absolut inget med dem att göra. Det är mycket spännande. När man gör så.

Som en lärare till mig sa: Det är du som bär ansvaret för hur du känner dig för stunden.

Men hur man än bär sig åt, så är det att lära känna sig själv som gör att man blir medveten. Och sedan kan man ju acceptera alla delar av sig själv och låta sig själv mer och mer komma fram. Från den som står mellan dej och den du verkligen är.