Antioxidanter

02.08.2019


Vad vill vi ha och känna? God fysik, livsglädje, harmonisk, fylld av energi, mentalt stark, balanserad. Det vill jag i alla fall! Jag har höjt allt det där men det är ändå en resa vi ska igenom.


Vi möter hinder och möjligheter, vi träffar upplyftande folk och även det motsatta. Vi äter förhoppningsvis näringsrik mat. Vad innebär det då? Hur mycket processad mat äter vi? Hur mår vi? Är vi försurade som vissa sjöar är, där vi får peppra sjöarna med kalk.


Hur mycket näring får vi i oss? Om man visste det jag har fått lärt mig genom enormt många utbildningar och föreläsningar så behöver vi ju antioxidanterna. Vi behöver denna hjälp med kroppen så vi ska kunna må så bra som möjligt.


Vår kropp är självläkande och då är det bra att vi även ger kroppen vad den behöver i alla former. Stress, är det någon som inte har stressat någon gång? Det finns nog ingen. Men vad händer i kroppen då? Jo matsmältningen hamnar på spar låga, immunförsvaret hamnar på sparlåga. Näriningsupptaget minskar, syresättningen minskar och vi får obalans i tarmfloran, inflammerade slemhinnor försurning och för lågt ph värde. Detta leder till näringsbrist.


Energibrist till obalans till energi och balans....


Jag vill bara att man behöver veta detta hur näringen har enorm påverkan på det mentala och en balanserad mage som fungerar hjälper ju hela kroppen att må bra.


Jag jobbar ju med ett mål fokuserat näringstillskott som går direkt dit där det behövs. Genom att jag jobbar med näring andning och mentalt så är det bara helt otroligt vilka effekter det ger.