Använd jag är.....

19.04.2019

Jag återkommer framöver med springningen, den kommer jag att skriva om allt eftersom. Jo, våran självbild är mycket spännande allt det handlar om att allt du tror är sant om dig. Jag möter så ofta i mina olika arbeten människor som tror benhårt på att sina sanningar är sanna. Det är inget fel men vi behöver tillåta oss själva att våga bli lite mera öppen för nya sanningar. Så åter till självbilden då, vad tror du är sant om dig? En affirmation som kan hjälpa är: jag kan leva i ett högre medvetande genom att min självbild inte längre rymmer några begränsningar. Jag är nu beredd att utmana och förändra sådana tankar som hindrar mig från att ha en högre självbild. Hur kändes den?

Jag säger det igen du kan förändras genom nya föreställningar t.ex. nya inprogrammeringar om dig... För det du säger dagligen om dig och andra det kommer du fortsätta med men om du tar in en totalt helt ny mening som ska kännas bra för dig och repeterar in den det är då det spännande händer. Du får in något nytt. Om du visste hur våran hjärna tar in information, men du kan ta tag i styrratten genom att du styr dina intryck med att ta fram viljan och se till att fokusera på sådant som får dig att må bra.

Och använd ord med lätthet ex om du är ute och går använd då:

Jag är fantastisk

Jag är unik

Jag är generös

Jag är fri att uppleva vad jag vill....

Osv vi är ju totalt obegränsade vi kan nå precis vad vi vill det är ju upp till oss att se till att vara snälla mot oss själv det är ju där allt börjar.... Ha en fantastisk påsk...så mycket kul!!