Är du stressad?

06.10.2017

Hej! Återhämtning är så viktigt, att reflektera så man kommer tillbaka till utgångspunkten. Hur mår jag just nu? Det finns  inget som är viktigare än våran hälsa. Utan den vad har vi då?

Likaså jag måste påminna mig själv för allting går så snabbt. Ska allt gå så snabbt? Vad är egentligen min takt? Eller är jag den som lever i prestation hela tiden eller är jag den som jobbar med mig själv och att jag duger. Men man vill ju frammåt, men man kan gå frammåt med en bra känsla av att vara trygg i sig själv. Men det är inget som bara kommer utan detta behövs tränas, helst en stund varje dag.

Jag jobbar som sagt mycket med andningens betydelse. Den finns med oss i allt vad vi gör. Om vi tar kontroll över den blir vi mera närvarande av nuet alltså just nu. Om jag t.ex. sitter med en kompis och fikar så är hela jag där och lyssnar på henne. Kanske njuter av en underbar stund av livet. Alltså att få in lugnet i tankarna genom stressade tankar lugna ner dem med hjälp av din andning. Det är mitt bästa tips, alltså då menar jag att med ingen viljestyrka, ingen prestation i andningen bara rytmisk och långsam då kommer vi långt och kan göra allting med harmoni med oss själv och tillgång till våra känslor. Med det önskar jag alla en härlig helg!