Balans!!

25.09.2019

Just nu så är det bara så att jag ska skriva det här. Kanske någon som behöver höra just detta som jag skriver. Jag tror verkligen att det är så. Att det dyker upp saker som vi just då behöver veta. Som vi söker. Tänk om allt vi någonsin gjort har varit rätt. Tänk allt vi trott var fel egentligen var helt rätt.

Jag lär mig själv just nu att verkligen lyssna på mig. När jag gör det så håller jag min balans. När jag kör över mig själv i att stressa eller göra något jag egenligen inte  vill och är så skapas en obalans.

För när vi mår bra då är vi i vårt rätta. Alla kloka människor jag har runt mig varav en i bollnäs som är arkemist säger till mig , för att jag ska få energi är just nu att göra så mycket som möjligt av det jag tycker om att göra.

Alkemisten i bollnäs är bara det snällaste finaste människan jag vet. Ska jag säga några ord till honom så är det milijoner TACK.

Som en annan jag lyssnade på gjorde mig medveten om att vi söker så mycket. Hon drog bl a upp kossor. De försöker ju inte vara någon annan eller går på självhjälpskurser. De är vad de är. Vi har hur mycket som helst att lära oss av djur.

Jämnföra det är ju helt otroligt, vart än du är så är du bara helt rätt......