Bara vara!!

13.10.2019

Om du tillåter dig att bara vara och bara våga vara med det som sker i dig. Utan att värdera något som bra eller dåligt.

Genom att så enkelt vara i det ta ett djupt andetag...för när du tar ett djupt andetag är du inte igår eller vad som kommer nästa vecka du är i ditt nu.

Ditt nu är så härligt för då är du verkligen här med dig eller om du är ute och går. Du är i ditt medvetande nu. Du kan märka då att du upplever mer. Kanske mera dofter mera glädje eller vad som nu som vill kännas i dig. När du förstår att allt med dig är välkommet att kännas så blir du mer och mer fri.

Förstår du inget med dig är fel du är bara totalt helt HEL just nu. Inget behöver lagas inget behöver göras om. Vägen hem till dig börjar med att förstå det.

Ibland blir man ju arg och ibland blir man ledsen det är okej. Att ta den tiden till dig för att tillåta det som vill kännas ska få komma fram.

Ta ett djupt andetag....i ljuset finns inga skuggor. Bara låt dig vara med det som är. Det är ju bara vi sedan länge sedan som vi har bedömt saker som hur det ska kännas hur man ska vara och bla bla. Men den rätta vägen för dig den vet du ingen annan. Släppa taget genom att vara i stunden i kroppen.

När vi inte gör motstånd om vad som händer inuti, bara känna att allt är ju precis som det ska vara även om det känns så här så lättar allting.

Förstå du är redan hel.....................................