Dag 11 och 12

01.12.2018

Idag är möjligheternas dag titta dig omkring just nu vad ser du? Alltså vad bra vi har det vi lever vi är här. Fatta vilka möjligheter som ligger bakom varje hörn som ej har öpptäckts än som väntar på dig där. Bara vi börjar öppna upp oss på det möjliga. Jag är redo redan nu just idag för just nu känns det superbra och superbra är bra. Jag sa till min man att julen är magisk. Det är bara till att lyssna vad sonm sägs i jullåtarna. Ja vad uppmärksammar du av dessa rexter vad vill det säga oss? Spännande att höra din egna tolkning av dessa. För just vad du väljer att tolka dem på ditt unika sätt är just vad som är unikt för just dig. Det är ju det det handlar om att det magiska finns i oss dig. För var och en är berikad av något storartat. Det gäller att fråga sig för att få ett svar vad kan jag göra för att få fram det härligaste hos mig. Du besitter en massa svar. Så vad har du frågat dig? Lever du som du vill ha det?

Allt är okej jag är säker på att allt är som det ska och syftet kommer när man minst anar höra det. Precis som när man hör en låt och bara förs med i den fantastidska känslan av någonting som berör. Att vara på rätt platts i just nu så härligt.

Vad får dig att göra något som du värkligen vill just nu?

Locka fram dig just dig nu!! Vad får känslan dig att vilja göra som är bra för dig som får dig att må bra? För att ju mera du gör för dig som känns så bra så är du i ditt rätta jag....