Dag 2

21.11.2018

Glädje och lyckan kommer ifrån uppskattning och kärlek. Om man känner tacksamhet från sinnet eller hjärtat är det stor skillnad. Jag börjar varje morgon med att andas in och ut det ni fick höra om igår. Sen skriver jag några meningar om det som jag är tacksam för, jag skriver om det som kommer upp. För att känna mera i uppskattningskänslan så koncentrera dig på området kring hjärtat samtidigt som du säger ordet tack. Just i den stunden så slår hjärtat jämnare och mera harmoniskt. Det i sin tur är väldigt stärkande. Man kan även hålla höger eller vänster hand på området kring hjärtat och leda uppmärksamheten dit medans man säger ordet tack.

Ju mera övning desto mera tecken på att känslan förstärks och fördjupats. Prova en stund om du vill varje dag. Men det behöver göras i lugn och ro i stillhet. Det som jag kommer att upprepa dessa två veckor är nya vanor, enligt många psykologer så är 90% av vårt beteende just vanor. Vilka vanor vill du ha? För allt som du gör i ditt liv som du vill ska gå bra, så kan du nå toppen om du mår bra. Allt går ut på att må så bra som möjligt. Vägen är ju också att kunna göra mindre men lägga energin på rätt saker.

Intrycken i dagens läge är många så jag skulle tipsa om att vara mer i vistelse med skogen, under denna perioden för att maximera harmonin i dina tankar. Det krävs ett nytt sätt i att nå sig själv i att hitta vad som är verkligen du. En sak i taget...Jag kommer att prata om olika tillstånd så att man blir mera medveten om när man är i vart och vad som triggar igång dessa tankar och känslor. När man tänker på en sak, desto ju längre man tänker på det så skapas automatisk likasinnade tankar. Det är därför jag vill att du ska acceptera allt som finns hos dig just nu.

Du behöver inte ta bort någonting utan bara att lära känna vad och hur du känner just nu. Bli medveten och känns det inte bra så kan man antingen bestämma att detta ska jag tänka på torsdag klockan tre. Ja just nu är målet för vad du vill ha, men i dessa två veckor är det bra att se så mycket glädje och lycka i sitt dagliga liv. Bestämma sig redan på morgonen idag ska jag ha kul. Idag ska jag träna mig i att hitta fram mera magiska alternativ, spännande, nyfiken entusiasm, fylld av iver av en oöppnad dag. Är det någon film som fyller dig med bra känslor se den.

Fyll på, tanka, bara vila dig och du behöver inte få bekräftelse från andra. Bara du vet vad som är bäst för dig. Det finns ju bara en av dig, se då till att fyll dig med sånt som är bra för dig. Jag ger nu tips på att avsluta även kvällen med andas in andas ut och innan sömnen. Tre saker som var bra under dagen. Syns imorgon, du har alla förmågor i dig....