Dag 3

22.11.2018

Motsatsen

Om du inte vet vad du vill ha, så kan du under dagen studera dig själv i olika situationer hur din tolkning går. Om du vill veta vad du verkligen vill så börja skriv ner vad du inte vill ha. För det negativa bär med sig enorma skatter och vill visa dig något. Så möt under dagen det som kommer upp i dig det du anser är negativ tolkning. Vad säger den känslan dig? Jag blev själv medveten en gång när en släkting hade en enormt vacker tröja på sig. Jag tänkte hon är minsann alltid så uppklädd. Men tänkte över det.....Vad känslan egentligen var, jo den var att jag skulle också vilja kunna köpa sådana fina kläder.

Man möter sådant ibland man tror man stör sig på folk men egentligen, vad är det den människan har som jag uppmärksammar?

Så om du byter ut genom att skriva det du inte vill ha, så kommer många svar upp. Det är förmodligen det som dyker upp vad du vill ha istället. Om du börjar ta dina första steg mot den och du kommer att lära dig mera om vad du vill ha och inte.

Vi behöver inte gå att spänna oss, låt oss acceptera allt som är just nu. Vi är på en enorm upptäcktsresa till att lära oss. Det gör vi på olika sätt och jag vill att vi ska få flyt, bli mera avslappnade i att allt löser sig och medans vi har tillit i detta så kan vi öva samtidigt.

Andas in kärlek andas ut rädsla vi är på väg och vi gör denna resa fantastisk...

Vi är nu på väg att klargöra vad vi vill ha istället. Vad ska du göra mera idag av det som gör dig glad? Dansa? Rita? Ok, kolla dig i spegeln och säg ”Jag älskar och accepterar mig själv fullständigt som jag är.....” Det är övning som känns bättre och bättre och du är så fantastisk oavsett vad du har för bakgrund. Idag är en ny dag fylld av möjligheter!