Dag 4

23.11.2018

Vad jag vill att under dessa två veckor få er att öppna upp dörrar det är som med tacksamhet. Som en ficklampa somlyser upp på de plattser där man plöttsligt får syn på sådant som alltid funnits där men hittils varit dold för en själv. Denna lampa ska vi börja lysa upp det fantastiska områden som verkligen finns där. Du bestämmer vilka plattser. Det är att tillåta prova de vingar som öppnar sig för dig. För om vi ändrar riktningarna på våra tankar till att affirmera på mera lösnings perspektiv så ligger önskningarna bara en tanke bort. Och tack och lov har vi begåvats med att vi har denna frihet att välja oss av.

Jag pratar ofta om att allt skapas i nuet ju mera närvarande så ligger både det förflutna och framtiden under dina fötter. Kontakten med kroppen och känslorna är vägen till glädje och kärlek. Om vi stressar så är vi i det förflutna och dröjer oss kvar. Meditation är fantastiskt bra. Även promenader i skog och mark. Du bär på en enorm storhet och när du förstår det så kan den även levas ut.

Jag vill att du under dagen idag stannar dig själv och ser dig om tre saker du är glad för sen avsluta kvällen med att ställa en fråga...Vad har varit fantastiskt idag?

Kom ihåg lyssna av dina känslor de berättar vad du tänker. Ha en fantastisk dag. Sprid glädje till någon.