Dag 6

25.11.2018

Hej, vi har nu kommit en bit och undrar vart har eran uppmärksamhet sökts sig fram? Vad har ni blivit medveten om? För allt handlar om sig själv det är där allting börjar och skapas. Om du är mera trogen och sann i dig själv, så följer därefter det som är du. Om du börjar så är det en början du har en alldeles egen unik strävan i världen som du kan göra hel den handlar om dig. Det är som en tennismatch, varje boll som du spelar över och som kommer tillbaka till dig. Vad du anser var bra boll eller dålig boll. Den energin du sänder ut får du tillbaka eftersom du bara kan skapa i dig själv. Det du ser i andra om du bedömer dom bra eller dålig så vad tror du den bedömningen ger dig då?

Det du behöver veta är att du kan förstärka vad du vill för glädjande känslor kan du ändra och styra som du vill genom att ändra hur du beskriver den. Förstår du? För som du väljer att beskriva någonting i din värld rör du dig mot. Så vart rör du dig. Det är som en vägskylt när du tror någonting bedömer det så har du hoppat på bussen antingen mot det du vill eller mot det du inte vill.

Om jag är helt rak så kan vi ej förändra andra du kan bara förändra din situation genom att du har din förmåga att lära dig mera om dina känslor. Där ligger makten till att föra sig själv mera och mera mot det vi tycker om att göra.

Du har förmågan att lyfta fram dig själv.....