Dag 7

26.11.2018

Det kanske låter för enkelt men för att må så bra som möjligt så ligger nykeln i att kunna slappna av mera lära sig olika tekniker. För när du stundvis kan bara släppa allting genom att bara vara så kan återhämtning ske. Sedan bli vi i mera ro i tankeflödet som gör att vi blir mera mottagliga och mera värdesätta sig själv. Så slappna av oftare och var lite lat. Hur kan just du göra för att kunna slappna av? var är du då? vad gör du då?

Det gäller att hitta i sig själv genom att få fram mera information om vad får just dig att må bra. Prova dig fram. När känner du lättnnad? för det är en fantastisk avspänd känsla i alla fall i mig den får just mig att andas ut. För att få in andra saker så behöver du göra andra saker. Det är också vad du under dina dagar gör antingen njuter du eller så njuter du inte. Inre frid med sig själv. Harmoni är motsatts för rädsla. När du är i frid då gör man en sak i taget och låter inte andra saker påverka dig.

Jag är den enda makten i min värld och jag skapar ett fridfullt, kärleksfullt,glädjefyllt, tillfredställande liv.

Om du vill känna dig trygg då får vi hitta vart vi far med vår uppmärksamhet då ger vi inte ordet stress makt. För att använda anspänningen i vår kropp så tar vi makten över att välja tankarna som leder dig till att må bra. Vi tränar och övar oss i att må bra.

Att andas långsamt in och ut gör att jag slappnar av mer och mer....

Jag inser mer och mer att stress endast bara är en rädsla. Så jag släpper nu alla rädslor..

För öppningarna finns där.........