Dansa på botten som tar dig upp till toppen

09.08.2019

Allt vi tänker känns i kroppen. Kan det kännas lite stelt så är det bra med lätta rörelser så det kan kännas lite bättre. Vad jag tycker är upphöjande för mig är att dansa till bra musik. Man behöver inte göra det så svårt, dansa när du diskar eller vart du vill. Det löser upp en hel del. Prova mjuka små rörelser. Sen är det bara att rocka loss om det känns bra. När jag springer då är det bara positivt flöde, bara positiva tankar som gör att jag tar mig framåt. Negativitet stoppar farten, förstår du? Flera steg framåt, härlig energi, när någonting tolkas till det andra hållet då går du bakåt. Så kan det i alla fall kännas för mig. 

Om du lyssnat till något som verkligen gett dig någonting t.ex. en härlig avslappning eller någon annan vänlig kärleksfull meditation, wow efteråt alltså. Sen när man tackar sig själv att man verkligen tog tiden till något som fick hela kroppen att må bra. För det kan alltid vara någon spänning som känns lite. Eller när du har gjort ett härligt träningspass av något slag och du bara är uppfylld av energi. Vad jag vill säga här är att det spelar ingen roll vart du är det går att börja vart som helst.

Få upp energin genom att göra mer av det du får energi av och ta till dig av verktygen när det behövs. Sedan en annan teknik när man känner sig att man vill säga något som inte riktigt går i samklang med den man vill vara. Men jag uppskattar det här istället. Wow om vi öppnar ögonen vad vi har att uppskatta omkring oss. Om du bara har en liten sak du uppskattar så om du lägger märke till den så förstärks den.

Hoppet finns överallt!!!!