Där blommarna blommar

14.01.2019

När du har problem förstå att vi har mycket större krafter i oss. Vad har du repeterat in och vad har andra matat dig med i alla år? Vad är sant och vad är inte sant? När blomstrar vi, när vissnar vi? Vilka höjer dig? Vilka sänker dig? De som sänker dig är endast de som har dåligt självförtroende för att en välmående människa gör inte så.

Har de gjort det de gjort för de ville dig väl eller? Det gäller att veta och rensa i sitt ogräs, vad som kommit in som du inte vill ha där. För sanningen är att du verkligen duger, fyllda av begåvningar som finns där. Antagligen har du blockerat dem eller framtagit dem. Blockeringar är att det som stoppar strömmen att flöda. Din ström som antigen tror du eller så tror du inte. Allt som stoppar flödet är ju negativa ord och tankar, medans det som gör att du känner dig alldeles fantastisk är orden som stärker känslan av positivitet och glöd. Fantastisk energi, så jobbar vi med näringen, verkligen ger varandra stöttning och energi i form av du kan ju.

Det är egentligen väldigt enkelt: för när du är i ditt rätta jag, glad och lycklig så är du rätt och när du är i negativitet så är du längre ifrån dig. Så blockera ej trafiken låt det gå på låt det gå med lätthet. Den dagen vi går tillbaka till oss själv och rädda oss själv. Tycka om sig själv är ju grunden till allt. Det är egentligen aldrig omständighet som behöver förändras, det är vi som behöver förändras. Så är det dags nu att upprepa det som är bra för dig nu? Var en spegel, man är det man säger till andra. Mata dig själv stark, ändra inte för någon du är någon.