Det känns i kroppen

22.06.2019


Man kan hela tiden känna i kroppen om det är något vi tänker på om det är något vi vill ha som vi tänker på eller något vi inte vill ha. Med medveten het så lär man sig efter ett tag genom att ta vägen genom att känna in kroppen. Allt får en reaktion vad vi tänker för kroppen reagerar. Kroppen reagerar på det vi tänker.


Den spänner sig eller med andningen händer reaktioner på våra reflektioner.


Den pratar med oss hela tiden. Som exempelvis nu tänker du på något du vill ha, då känns en skön varm känsla som kan kännas bra i hela kroppen jipppiiii detta vill jag ha.


Medan det motsatta, spänningar, motstånd, nej detta vill jag inte ha. Lyssna på denna guidning den vill visa dig något.


Stoppa då....vad var det jag tänkte? Men hur vill jag ha det? Vill jag känna så här? eller ska jag tänka på något jag vill ha i stället.


Vi är så fantastiska vi kan välja något helt annat att tänka på. Känn då i kroppen vad det är som händer. När vi totalt fokuserar på något som känns bra istället i stunden.


Känn skillnaden på när du tänker på det du vill ha det du mår bra av det finns så mycket omkring oss som får oss på bra humör. Jag behöver ha stillhet och lugn omkring mig för det är lättare då. Att testa detta.


Idag väljer jag att fokusera på sådant som får mig glad och som jag kan skratta mycket för det är kul att ha kul.


Känn sköna känslor mer, mer, mer.............frihet lycka glädje