Det viktigaste ditt

04.04.2017

Våra känslor påverkar  hur vi mår fysiskt .Men få av oss inser hur kraftfullt det är åt andra hållet. När vi förändrar vår fysiologi ,så ändrar vi våra känslor också. Knopp och kropp kan inte separeras.....Vi behöver också inse vikten av rörelse ,vi sitter inte fast. D v s hur vi rör oss påverkar oss jätte mycke har ni tänkt på det. Såsom att springa ,klappa händerna, eller hoppa. till minsta ansiktsmusklerna.

Ex på deprimerad hur uppfattar vi någon som är deprimerad ?

Jag har känt mig deprimerad ,har du, hur var hållningen då ? Om vi ska vara deprimerad,då behöver vi hålla och andvända kroppen på ett visst sätt eller hur?Vad gör du då med dina axlar? Hur håller vi vårat huvud ? vart tittar vi ? ner upp tupp.

Hur är andningen ytlig eller djup ? Bara några tankar .Det jag vill säga det är att vi sätter igång processer .Och vikten av hur känslor påverkar kroppen.Ville bara skapa lite funderingar kring detta så kan man då förändra sättet att röra sig för att få förändring i mitt humör ? Ja du kan som jag sa till ett damlag för att de skulle komma på träning för att de vacklade och inte riktigt kunde bestämma sig för att komma eller ej. Då bestämde vi när vi tvekar eller känner oss för trött då skulle de sätta igång en rockenroll låt som gjorde att man kom igång......ha det så bra.