Din lycka är så viktig

26.02.2018

Idag och från och med nu så väljer jag lycka. Jag hoppas du gör detsamma. Andras lycka är ej beroende av dig och tvärt om. Utan i varje given stund och just nu så behöver du inte tänka "Åh vad ska andra säga?".  För det andra tycker och tänker om dig har ingenting med dig att göra. För det är deras val av tankar och känslor just i den stunden. Så allt det som är gott är helt beroende av hur man mår just nu. Så om man medvetet börjar välja att styra sina tankar så att man kan må bättre. Alla vill må bra, så då kan man välja sina tankar och välja de tankar som verkligen känns bra.

Om det känns lite sådär just då så försök att hitta just den bästa tanken som du har tillgänglig. För du har valet, valet är ditt. Vänd det, ändra det, prova att göra förändringar i tankarna. Önska fantisera och lev. Tänk kärlek - ge kärlek. Men vad vi ska veta är ju också att andra kan ej förstå dina känslor. Ingen annan än du vet vad som passar dig.

För du vet i varje stund vad som är bäst för dig. Och du formar ditt liv i varje stund efter det du uppmärksammar. Så förstår du vikten av att styra fokuset ditt du vill, när du vill? Fokusera på hur du känner dig och hur vill du känna dig. Förstå hur helt otroligt unik och underbar du egentligen är, shine on. Bakom varje önskan finns en längtan till att må bra.