Du kan bara skapa det du tror är möjligt

18.11.2018

Det är så att vi bara kan skapa i vår värld det vi tror anser är möjligt. Om vi har tänkt att det där går ju inte så har vi blockerat en möjlighet. Hur ska vi göra då? Hur ska vi väcka upp våran potential så någonting ändras? För om vi fortsätter i samma banor så upprepas samma resultat. Om vi ska vara helt sanna mot oss själv tror ni att det är att tala till sig själv på ett taskigt sätt eller tala till sig på ett bra sätt. Det har med den inre källan att göra, där allt är rent som en nyfödd bäbis fylld av kärlek, öppenhet och fri från fördomar. Jag säger ge aldrig någonsin upp. Du har förmågan till att öppna upp nya sätt att se ditt liv på. Alltså ditt sanna jag är det positivt eller negativt. Är det glatt eller ledset? Arg eller glad? Varför tror du att vissa ord känns så bra medans andra ord känns dåliga? När vet du om du är i motstånd eller i förbindelse till ditt äkta du?

Vad tror du att den enda anledningen är att du verkligen upplever något? Det är när du uppmärksammar något som du anser vara. Det som du har valt att tolka. Är den tolkningen verkligen sann och bra för dig att tolka som du gjorde? För att komma någonstans här så för att matcha ditt rätta jag sakta gå fram till det som känns rätt inom dig. Exempel jag har förmågan till att ändra mina tankar som känns bättre. Jag älskar att tänka på saker som känns så bra inom mig. Jag accepterar helt nuläget och förlåter mig själv om jag har en dömande dialog. Det är ju tusen skäl till detta. Tacksamhet för vad du har runtomkring dig just nu. Tak över huvudet en skön kudde vad som helst så kommer inte egot in. Har ni kollat upp mot himmelen och sett sådana enorma mirakel på vackerhet. Vad ser du och hör du mest på under din dag? Du kan medvetet uppmärksamma ditt fokus vart det är mest.

Vad har du för haft ditt mind sett?

Vad har du för mind sett?

När du vet det så kan vi börja jobba vartefter vad du vill ha där som känns rätt just för dig. Vad har du i ditt liv det du är nöjd med? Vad är det du vill ha egentligen?

För det inre lyssnande är sant.

Eftersom kan vi lära oss att ta ansvar över vad vi iakttar och kan ta kontrollen över vårt känslomässiga gensvar. Det går för att ta tillbaka kraften till sig själv så behöver vi ta hand om oss själva och se till att vi mår så bra som möjligt. Vad mår du bra av?