Elitledare se hit!!!!!!

27.01.2019

Det är ungdommaroch det är ledare som skapar. Ett gäng grabbar har kul. De älskar det dem gör av glädje. Sen kommer man upp i åldrarna och ledare har stor invärkan i ungdommarnas liv. Vad har de för uppgift? Se till att få ut det mesta av alla eller till en viss del. Kunskap är sattsningen som alla ledare i alla klubbar ska ha. För de har makt. Vad dem säger lyssnas till. En del spelare drar fördel av det dem har och en del spelare kan vara till viss del självkritiska. När man ser det att något inte riktigt funkar hur gör man då? Jag menar det verkligen det behöver uppmärksammas hur man hjälper till att stötta upp ungdommar som inte för just bär kunskapen i hur man lyfter sig själv och sin förmåga. Vad jag vill säga här är att så fort som möjligt hjälpa spelare med att få bort självkritisk inställning.

Det är enorm invenstering för hur ska man kunna nå framgång om man i sin negativa inställning till sig själv inte hjälper? Hur ser det ut i klubbarna? Om man kan nå den framgången i att kunna vara positiv i sina tankar om sig själv så finns det inga hinder.

För tänk om man inte tror på sig själv och då får bevis för det!!!hur kan man vara stark att ändra det själv?

Den enda anledningen till att de inte tror på sig själv är att du av misstag tänkt att det inte går. När man tror en sak och under livets gång accepterat tankar om dig själv som andra lagt på dig och sen trott på dem.

Om man i tid börjar hjälpa ungdommar att tänka motsattsen att det går och att du klarar det här och du har fantastiska förmågor,då sker förvandling i klubbar.

Invenstera i detta det är guld värt och tänk med gott samvete när man verkligen hjälper och stötta någon till att tro på sin egna förmåga som de kan ha med sig hela livet ut. Då har vi lyckas. Lyckas det är ju fantastisk känsla. En del har ingen stöttning någonstans det är dax nu med förändring och det vill jag se nu!!!!