En tanke som blir stark

08.01.2018

Hej en tanke som du tänker ofta blir starkare och starkare. Så när du har tänkt den så ofta så blir det till en koppling i hjärnan som blir automatisk utan ansträngning. Så om vi börjar förstå hur viktigt det är att tänka på det vi vill ha i våra liv. Hur du formulerar dina ord inom dig, vad du säger inom dig till dig själv. Och på vilket sätt du säger och talar till dig själv. Allt detta förändliga börjar inom dig.

I en bok som jag läst stod det, må den inre och yttre människan blir densamma. Hur kan vi skapa ett bra liv då? Med positiva ord och positiva känslor! När vi t ex kollar på nyheterna hur många positiva ord får vi in i oss då? Det är bra att bli medveten om vad vi tar in runt omkring oss. Vad är vårat och vad har vi med oss från andra. Vi behöver börja med oss själva det är där de rätta svaren finns.

Mata in jag är bra, jag duger, jag är unik, jag är en fantastisk person, jag förtjänar allt det goda i livet, jag är tacksam över mig själv och hela min kropp, jag uppskattar det vackra runtomkring mig osv. Ut i naturen, ut och gå det är som meditation. Lyssna på fåglarna vinden vattnet. Njut av smakerna, njut av kärleken de som älskar dig. Se till att känna av kroppen då och då om du är spänd eller avslappnad. Bada eller gå till en massör, träna ta hand om dig fullt ut.