18.04.2018

18.04.2018

Att fylla våra sinnen med trevliga tankar är den snabbaste vägen till hälsa. Vad vi behöver förstå är: Allt vi säger och tänker, säger vi till våran kropp. Varenda cell lyssnar. För hjärnan är kapten på ditt skepp. Allt du säger och gör svarar din kropp dig på. Ibland kan spänningar sätta sig i axlarna eller i vaderna, ja i stort sett vart som helst. Man kan då massera där det känns stelt och djupandas tills det lättar. Sen kan man ju ändra till kärleksfulla tankar till sig själv och förlåtande tankar som t.ex. jag hedrar min kropp och tar väl hand om den. Jag kan tycka om mig själv mer och mer och jag kan göra positiva förändringar i mitt liv.

Alla gamla tankar som varit negativa kan jag ändra. Jag väljer nya och fräscha tankar nu som hjälper mig att må bra. För grunden och allt med hälsa är att välja härliga tankar. Sedan går ju livet upp och ner men i sådana situationer så kan man välja att säga till sig själv att:

Allt är bra. Allting verkar från mitt högsta goda. Bara det goda ska komma ur den här situationen. Jag är trygg.

Tänka glada tankar och kärlek och uppskattning är god hälsa. Jag själv provas verkligen nu när jag har en man som håller på att sluta att snusa. Det är ångest, humöret går upp och ner det är tufft men det ska gå. Folk säger att det är tufft att sluta att snusa. Omgivningen här får verkligen höra. Men det gäller att inte ta åt sig av andra på vad dem bär på. Det är en konst även ha förståelse med andra att alla har vi saker vi bär på och vara lite extra ödmjuka mot varandra. Vi är ju energi och energier smittar.

Andningen då? Hur har du det med den under en dag? Det kan vara ett bra sätt och se lite vart vi är och hur vi känner oss.

Är andningen oregelbunden? Håller vi andan ofta eller är den djup och rytmisk som flödar? Alla har det möjligheten till ett hälsosammare liv i kärlek och harmoni ska vi plocka fram den? Ska vi göra ett val nu? Jag stöttar dig fullt ut.... kärlek från mig..