Fel fokus till rätt

21.02.2018

Rädslands fem ansikten;

1. Stress

2. Oro

3. Nervositet

4. Negativa tankar

5. Fel fokus

När vi känner rädsla är vi inte i närheten av att ha kontakt med oss själva och vårt inre syfte. Om vi börjar förstå att allt är som det ska vara och att det är den inre harmonin som kan plockas fram och övas upp.

Eftersom vi skapar våra tankar, behöver vi jobba med det undermedvetna men det ska jag skriva om en annan gång.

Vi behöver komma tillbaka till utgångsläget dvs. när vi var bäbisar såg vi livet i kärlek och förundran i ett positivt perspektiv. Alla vet hur viktigt det är för bäbisen med närhet, kärlek och näring.

Men vad jag vill säga är ge mera kärlek till dig själv, upprepa varje dag till sig själv att "Jag duger och jag kan". Är du medveten hur du pratar om och till dig själv? Annars börja.... Det är där det sitter. Varje gång du går förbi spegeln ska du med självrespekt och medkänsla forma orden "Jag är så bra, jag respekterar mig själv fullt ut och jag ska se till att ta hand om mig själv på ett bra sätt".

Jag ger mig själv den tid jag behöver till självläkning och tid till att jag mår bättre och bättre. Sen när jag ger mig stunder av att mata mig med lycka och roliga händelser så kan jag även ge andra av min energi och kärlek. Lyssna nu, älska dig själv och din kropp så mycket som du bara kan för din kropp lyssnar på dig hela tiden, hela tiden vad du än säger nu är det dax att jobba i samklang med hela dig och  din kropp i förståelse och snällhet så kommer du må bättre och bättre och bättre. Skapa det liv du önskar.....