För!!!

27.09.2019

Frammåt dit vill vi. Jag är för, för att släppa och acceptera sig totalt som man är det är jag för. Det spelar ingen roll vad du gör eller vad du har gjort. Gjort är gjort. Om du skulle veta hur unik du är så skulle du också vara för dig. Det är vad det handlar om acceptera sig själv förlåta och gå vidare. För att flödet ska flöda fritt så behövs det ett förlåt accepterande och let go.

Känn in kroppen hur känns det? kan du känna flödet när du har tränat eller ut och gått när du mår så där fantastiskt bra i kropp och själ. Då är du också för.

Släppa alla dömanden för vi vet ju ändå inte vad som är sant eftersom vi är så mycket större än vad vi någonsin kan förstå.

Lära sig älska alla sina sidor vi har dem alla. Det är lika bra att släppa det där motståndet att saker måste vara si eller så. Hur vet du det. Du har rätt att vara precis den du vill.

Vi behöver lära oss att lyssna på oss själva. Vad är  egentligen rätt för mig.

Vi har allt inom oss. Det är bara att när vi vågar lita på den inre rösten som vi börjar röra oss dit vi behöver gå. Sedan ett steg i taget i lugn takt.

Vi lär vi gör fel men upp igen på cykeln. Och jag accepterar mig själv ändå. EFT har hjälpt mig. Bara höra av dig så kan jag lära ut denna enkla metod.

Ha en underbar dag!!!