Förändring

17.01.2018

Om man vill ha sitt liv som det är så fortsätt. Men är det saker man ej är nöjd med så går allt att förändra! Jag har läst många böcker och allt går genom en röd tråd. Allt börjar med mig, dig. Ingen annan än du kan göra dig lycklig. Ingen annan än du kan bestämma din dag. Du är huvudpersonen. Att känna sig lycklig är ett val och det kan du börja med att förändra precis när du vill.

En del jag har läst om så står det - jag förändrade mitt liv genom att förändra mina tankar. Det är jag som bestämmer hur jag vill se på andra. Man har hela tiden två val: ser jag på saken ett bra sätt eller ser jag saken på ett dåligt alternativ. Är dessa tankar bra för mig eller är dem inte bra för mig. Varje dag, varje sekund, så har du ett medvetet val att besluta dig för. Våra hjärnor är så kraftfulla verktyg, andvänd dig av din förmåga. Vissa tankar är positiv medans vissa är negativa, det är bara att välja. Men det bästa är ju att se saker på ett sätt som känns bra. Dina känslor talar om för dig vad som är rätt, då får jag en bra känsla eller en dålig känsla. Det gäller att öppna upp för att lyssna, allt annat utanför dig kan bara du besluta dig för vad som är rätt.

Så hur lyssnar man då? Ta en stund varje dag till att lyssna inåt, det är där alla svaren finns. Min största uppgift här är inte såga vad som är rätt eller fel utan att hjälpa dig att lyssna och hjälpa dig själv. Då har jag lyckats! I detta samhälle kör vi över våran innersta känsla. Blundar och kör. Vi kör över våran inre tillit för allt går så snabbt. Det ökar ovälmående för att vi inte lyssnar på oss själva och på våra egna svar. Men för att må bra så är kontakten med sig själv det viktigaste du kan ha. Jag har massa verktyg till detta..........