Förändring

01.10.2018

Varje dag är något nytt, något nytt som skapas. Idag är det en härlig fantastisk måndag fylld av möjligheter. Jag älskar möjligheter. För att ha det så bra och fantastiskt som möjligt så bjud in det. Ta reda på vad kan jag få ut för fantastiskt av denna dag. Jag själv hittar hela tiden nya alternativ till fantastiska förändringar, men vi måste hänga med. För just en låt vi blev så fantastiskt på bra humör av igår kanske inte är lika påverkningsbar på dig idag. Då måste vi hitta nya låtar, nya inspirerande alternativ. Prova lyssna.

Vad har du gjort idag som är roligt? Har du skrattat så där riktigt djupt på länge. Vad skulle få dig att skratta nu? Vad skulle du göra just nu som fick dig direkt på bra humör? Hur skulle det se ut? Vad pirrar åka karrusell? Ja du kan ju dagdrömma hur mycket du vill det är ju inte förbjudet. Eller om man sitter på ett tråkigt möte och man tänker på något helt annat som är mycket roligare det vet ju ingen. Det ända folk ser det är ju ditt yttre.

Jag ska dela med mig av några fantastiska frågor jag fiått med mig på kurser hit och dit. Den består av om man tex fastnar inågot och man tänker lika om och om igen men vipps blir man medveten om sitt egna tankemönster och dessa frågor lyder såhär;

1. Vad händer i mig?

2. Vad är min begränsande tanke?

3. Vad får den mig att längta efter

4. Tacksamhet.

5. Vad inspireras jag till att göra?

Det sitter ju i dina tankar den vill ju hjälpa dig, som om du är avundsjuk på någon som har mycket pengar. Ja, vad får den tanken mig att längta efter? Jo jag vill ju också ha mycket pengar. Men vi kan ju inspreras av andra inte jämnföra oss. Vi har ju alla så olika bagage med oss. Vad kan få oss till att inspireras mera av att bli mera av oss själva och sluta spegla våra rädslor i andra. Men vad ska andra säga sluta begränsa dig. Vad kan du utveckla mera? Hur känns kroppen vad säger den till dig? Jag vill att vi ska ta steget till att må ännu bättre. Så vad mår du bra av? Hur kan du lyssna och ta in vad just du behöver? Kör bara kör det gäller att vara ett mirakel för att kunna eliminera motståndet. Alla kan det........Vad andningen också kan hjälpa en... bara höra av dig.