Förenkla tiden som en trädgård

16.12.2018

Jag känner själv nu det ökade trycket därute allt som ska göras och handlas. Barnen ska hit och dit även om jag kan mycket så måste även jag påminnas. Vad gör vi......Hur mycket njuter vi av tiden nu? Vi behöver påminna varandra det är ju kärlekens tid nu. Av fantastiska härliga inspirerande miljöer. Glögg pepparkaka dofter av hyasinter det är ju underbart så härligt så fridfullt. Vad man kan göra är att ta hjälp av rumsliga bilder när vi pratar om tiden. Se till att få vara ostörd ibland bara vara själv. F<örsök att föreställa dig att tiden du har till ditt förfogande är som en trädgård där du vandrar omkring. Här är din trädgård och du kan göra vad du vill här. Gå fort gå sakta prova nya rikningar skapa om eller bara ligga på en hängmatta och vila. Den här bilden kan hjälpa dig att omedvetet förändra din syn på tiden. Där och nu är det du som bestämmer hur du vill fördela din tid.

Jag var på bio igår och satt bredvid en tjej som jag omedvetet till medvetet tog över andningen efter hennes andning var inte hennes fördel. Jag ville bara säga till henne något men fick inte fram ett ord och vi sa hej sen fortsatte hon sin livsväg. Men jag får ju lita på henne att hon hittar sina egna vägar till sina lösningar. Bara vi vet vilka resurser vi har inom oss och bara att upptäcka dessa fantastiska resurserna.

Harmonin sitter i att göra en sak i taget och kunna koncentrera sig fullt ut på det som upptar stunden den fantastiska härliga stunden av känslor av total lycka och allt i sin okomplicerade enkelhet. Tänk att ha i sitt egna tankefokus som mål att riktningen är uppmärksammad av tankar som fylls ut med glädje som upptar så mycket som möjligt i stunden. Ha en jättetrevlig söndag...................Getting in toutch with your true self must be the first priority.....