Frihet i andetaget!!!

05.10.2019

Vi tar ju oss till nuet genom att ge sig själv ett djupt andetag. Prova gärna nu.....När vi bedömmer något som är mindre bra så sker ett motstånd det kan du märka genom hur andetaget ändrar sig. Vi har så många program i oss sedan vi var små där vi lärde oss vad som var rätt eller fel. Genom dem lever vi nu. Det har blivit vad vi tror är rätt och är fel. När vi vågar närma oss våra känslor genom att iakta dem istället för att bedömma dem typ wow vad rädd jag var när jag såg en sådan som exempel. Kanske är det något vi sett på film eller mata in det på något annat sätt. Men det spelar ingen roll bara observera. När vi börjar analysera så tar hjärnan över.

Vad händer om vi istället tog vägen genom hjärtat när vi ska känna?

Att vi är mänskliga med alla register av känslor. Att acceptera att så är det.

Att genom börja acceptera att allt är som det är just nu och observera och ta oss åter igen till nuet genom ett djupt andetag.

När vi börjar acceptera alla våra känslor genom att ej behöva bedömma dem som fel Så händer det grejer i vårat inre och genom att det händer grejer i våra<t inre så händer grejer i vårat yttre. Kanske det någon säger kanske inte bli så mycket som du reagerar starkt på.

Kanske du börjar lägga märke till andra saker eftersom du har förändrat något i ditt inre.

Kanske en trigger som inte längre triggar eftersom du är mera en som observerar vad som händer i ditt inre. Vi börjar få mer och mer kontakt i vägen till dig.

Men det så klart är ju mycket lättare att vara glad för det vill vi vara men alla känslor är ju välkommen. Andra känslor som vi bedömt som fel är inte fel. Det ä'r genom att våga öppna sig mer för den man verkligen är så lyssna observera och bli fri..Ett djupt andetag tusen tack trevlig helg.