Glädje

28.08.2018

Hoppas allt är bra här är det bra. Jag springer ofta, jag mår så fantastiskt bra av att springa. Luften i lungorna, kroppen blir avspänd om jag tänker mina muskler avspända dvs. släppa alla motstånd och slappna av. Då går springningen fantastiskt bra, jag provade idag. Jag provade genom att kämpa mig fram dvs. hårdare spändare muskler till avslappnade muskler. Förutom de musklerna som behövs användas så jag kommer framåt. Om man tar detta då som ett exempel i vårat vardagliga liv. När vi jobbar eller är hemma hur och vad gör vi i vår nutid? Är jag den som styr vad jag vill uppleva med kämparinsikt eller kan jag låta mig slappna av vad än jag gör för någonting?

Det kan också kännas i kroppen vid springningen om jag dagen innan tänkt lätta eller tunga tankar. Eftersom kroppen gör hela tiden med tillit till hjärnan vad vi säger till vår alldeles fantastiska kropp. Börja tycka om den börja tacka kroppen vad den gör för dig hela tiden. Om vi under vår dag börjar titta på vad gör oss glad vilken känsla är det? Om du är nära någon som har matat sig själv med trista nyheter och bara se det svåra så känner du av detta i ett rum. För vi är mycket mera än vad vi vet. Vi kan mycket mer än vad vi tror.

En som jag jobbade med frågade mig varför jag håller på när jag satt där omgiven av böcker. Då glöden i mig lågan som jag brinner för bara brann. Men det var en fantastisk bra fråga. Då svarade jag och det gick upp för mig så tydligt och klart. Jag har hört så många mirakelhistorier folk som börja tänka och känna annorlunda som verkligen har förändrat sina liv som visar att det går. Jo då svarade jag: Jag vill att alla ska veta att de kan utveckla vad de vill i sig själv. Jag vill inte att någon ska sitta där hemma och kolla sig själv i spegeln att de inte är bra nog. Jag vill att folk ska ta del i kunskapen av att du kan må bra oavsett nu läge. Det är bara att starta någonstans just där man är. Det är bara tankar och känslor som går in i det undermedvetna det som vi tror är sant. Det som är sant är att du kan ändra dina känslor om dig själv. Du kan ändra så att när du tänker på dig själv så att du kan känna dig stolt över dig själv. Det var det jag ville få sagt.

Ha nu en trevlig fantastisk helg och se till att du styr den till vad du vill ha den. Du har den förmågan och ramlar du så kliver du upp igen. Hoppas det kan vara något så när som ett stöd för dig. För har du ingen i din omgivning som stöttar dig mata dig med inspiration det finns enorma mängder på Youtube. Ha det underbart!!!