Go for it

25.09.2018

Hej jag är med om mycket nu känslomässigt. Jag jobbar en del med näring och brinner för detta. Allra helst min pappa, han slutade ta produkterna ett tag. Han gick tillbaka till normalläget igen. Han förstod nu ännu mera att han mådde toppen av näringen det beslutet tog han själv. Jag åkte hem till honom och skulle bjuda honom på en produkt som jag bestämde mig för att bekosta, den är bra för hjärta och cirkulationen. För jag gör allt för min pappa för jag vill att han ska finnas kvar så länge som möjligt. Det är så jag handlar alltid från mitt hjärta. En bekant nära honom tror ej på dess inverkan och var mot det. Men jag fortsatte och berättade hur han skulle göra, hon totalt idiot förklarade mig och produkten.

Jag blir bara väldigt nyfiken på folk som kan yttra sig om en sak som man ej vet ett dugg om. Jag möter detta ofta, okunskap osv. Men man får tro på vad man vill. Men vad jag vill få sagt om detta det är att fortsätta göra det man brinner för.  Oavsett vilka personer man råkar stöta på så är det viktigt att stå upp för sig själv, detta står jag för och detta är min sanning. Alla har vi rätt till våran egen sanning och döm ingen, om folk var mera nyfiken.

Jo men ialla fall så kände jag mig ju ledsen, men då är det ju det motsatta jag vill få fram genom att beskrinva situationen att få kraft och inte låta gamla program ta över det medvetna. Det låter så här. Vad otroligt stolt jag är över mig själv, att jag gör saker på mitt allra bästa sätt. Jag gör saker på det sättet jag kan. Alltså mina handlingar är helt ren. Eftersom jag jobbar utifrån hjärtat så kan inget gå fel. Då har man gjort det som kändes allra mest rätt. Det gäller att omtolka situationen tills den känns bra. Tusan vad jag är bra, att våga helt gå utanför komfortzonerna och vågar totalt vara mig sj'älv ialla lägen. Möter jag kritik så är det jag som bestämmer hur jag vill tolka den.

Jag vill att ni tar med er någonting från detta som jag lärt mig. Våga stå upp för det du tror på oavsett mottagarens reaktion. Ni förstår ju att jag gör det som känns rätt, jag satsar på det jag tror på, fast omgivningen tycker si eller så. Ni ska ju veta att det finns ju ingen som kan utföra saker exakt som du gör. Varenda människa är så otroligt värdefull. Det bästa jag vet, det är när någon kommer till mig och berättar att de tycker om sig själva och att de är så fantastiuskt stolta över sig själv. För de har lagt tid på att ge sig själv kärlek och jobbat med sitt self talk. Låt aldrig någon trampa på dig och säga att det du gör är fel. Låt aldrig någon stampa på dig och säga att du är fel. Detta brinner jag för och jag är enormt stolt över mig själv och mitt inre arbete. Jag önskar dig enorm lycka och allt du gör för dig är bra. Där sätter du in saker på ditt må bra konto. Ha en fortsatt fantastisk fin och trevlig vecka! Du är värd allt gott......