Håll kvar den!!

04.08.2019


Håll den kvar, greppa tag, älta den för du har möjlighet att få behålla den härliga tanken länge. Alltså en tanke som ger dig en härlig känsla. Det kan vara: ”Jag har nu möjlighet att locka fram fler och fler tankar som gör mig på ett fantastiskt humör länge”.


Börja med, vad du vill, jag kan ge exempel....jag uppskattar verkligen att få vakna på morgonen med en kopp kaffe.......


Älta den, njut med dofterna, wow tystnaden är magisk.........Fortsätt så under dagen till att verkligen välja det du vill se under dagen. Idag ska jag kolla efter sådant som gör mig glad. Om du påminner dig under dagen vad det var du ville ha mer av på en lapp, på en tavla osv. ska du få se det ger dig verkligen det du vill ha mer av.


Styr dig så mycket du bara kan själv, prata med en rolig människa som du vet får dig att skratta för den människan är rolig att vara med. Vilka platser mår du bäst av att vara på?


Vi kan göra så mycket själva och det ena leder till det andra.


Sedan som jag sa i ett annat avsnitt att köra avslappning på riktigt så att du får koll på din kropp och inte går och spänner dig utan endast använder de muskler som behöver jobbas medan de andra kan vilsamt vila. Snacka om att spara energi utan att spänna sig.


Ok jag tycker verkligen om att må bra och ha en skön feeling i kroppen harmoni och lycka och jag vet att med din egna styrning på att du är helt unik och kan leda dig själv rätt uppnå detta. Ha en fantastisk härlig dag.