Hälsans beslut

09.06.2019


Varför vänta med att njuta av det underbara? Du kan börja redan nu!!


Om vi går och känner likadant om allting så är det just det vi får. Varför inte bara släppa in det fantastiska med öppna armar och våga se något på ett annat sätt. Hjärnan har ju gett oss överlevnadsförmågor men om vi nu tar ett beslut att våga känna mera glädje så kan man börja bara med att ligga på gräsmattan titta på en buske höra fåglarna. När man är i stress man kanske har en inre melodi som inte överensstämmer med sin egna man hoppar hit och dit för att man söker bekräftelse hos andra för man tror man ska duga. Är det ett sätt att leva ett fantastiskt liv? När man är öppen i den stressen känner du någon doft då? Njuter du då? Är du snäll mot dig då? Vi behöver överlåta vårt nu genom att höra vad vår egna takt är. Känna havets doft kunna verkligen njuta av de vi älskar i stunden verkligen vara med stunden för där anser jag att det bästa sitter.


Vi reser iväg för att njuta, jättebra men vad vi behöver förstå är att vi kan njuta redan nu. När vi har kommit dit då blir kvalitet på tankarna helt annat. Det går i sitt eget flöde vi fungerar vi skrattar.


Om vi är snällare mot oss själv och vi kan stanna oss ibland och fråga är den här tanken eller känslan bra för mig? Ger den mig något? Är jag snäll mot mig själv nu? Ger detta mig den energin jag behöver för att må toppen?


För varje känsla är antingen positiv eller negativ i stunden. Men det är lättare att se det når du är avslappnad och lugn i harmoni med dig.


Andas in med näsan, släpp ut luften, det är där det börjar. Med att ta in härlig energi med den fantastiska magiska andningen...........