Happy moment

24.04.2019

För er som vill börja springa och som jag kan få mitt sätt att se springningen på så vill jag bara säga: min happy stund mitt fantastiska nu.... När man springer där man känner fötterna stadigt på den fantastiska marken. Trädena som finns där och man riktigt känner den friska luften att andas sakta och rytmiskt in och ut. Fåglarna sjunger och man bara springer i rytm i sin rytmiska takt. Hjärtat följer rytmen av andningen och den lyckliga av varandet nu är här. Som jag säger till pojkarna allt har att göra med att se sina egna förbättringar. Det finnsinget att jämföra sig med. Vi lever en stund och den stunden är så viktig att verkligen hitta sina glädjestunder. Sådana stunder då man verkligen mår bra och njuter. Att vara i sin egna kropp och njuta med alla sina sinnen.

Det är också att det räknas av att verkligen kunna se förändringarna i luften trädens blomning då i min värld räknas storslagen lycka. Kunna känna de känslorna av harmoni och njutning liksom den känslan som tar en till att allt löser till det absolut bästa och jag är trygg. Att komma dit är storslaget. Så tänker jag men allas tänkande är unikt och det finns ju inget rätt eller fel.

Vi lever våra liv efter hur vi känner oss så att ta den tiden är så viktig. Det handlar om den inre världen som ger ett uttryck i den yttre världen.

Ibland kan jag titta på mina djur som lever i nuet se hur katten lägger sig på ett ställe där det är varmt och skönt eller hunden som springer och försöker ta ett löv. Hur gulligt är inte det!

Har hittat ett sätt på jobbet, tar då varje rast jag har till att gå runt en sjö. Höra fåglarna sjunga ut av glädje eller måsarnas skri. Jag tycker om det och det är det som gör att mina just mina dagar går så bra. Vad är ditt sätt för att tanka dig med energi som du går på? Hur får du in den njutningen så att du berikar ditt liv. Tacksam för att just du läser detta kram......