Hem till dig!!

12.12.2019

Jag har själv gått igenom mycket som gör att jag är den jag är idag.

Men jag bär med mig hoppet till dig att du har alla möjligheter till att hitta hem till dig. Som jag sagt tidigare finns allt du söker inom dig för att upplevas och höras.

Allting som du tidigare tänkt finns egentligen inte. Men låt allting bara finnas med dig. Du behöver inte byta ut någonting.

Låt tankarna vara där. Men de är inte du. Du behöver ej välja att göra någonting av dem.

Det du rymmer ifrån finns här just nu. Vad det är kan vara vad som helst men ta kontakt med det. Vad är det? Så fort du försöker fly ifrån. Det går ej att fly ifrån det.

När du ska titta på telefonen eller ta något att småäta på. Säg stop då!!!

Vad är det inom mig jag försöker fly ifrån. Om du värderar saker som dåligt eller bra så är det bra att du lägger ifrån dig det.

Allting inom dig är okej. Det är helt okej att känna. För när du ej gör motstånd mot det och låter det få komma ut. Då skriker kroppen av glädje att det gynnar dig att känna i kroppen. Ofta så tror vi att vi kan känna något genom att vara uppe i sinnet. Det är då vi få gå ner i kroppen.

Hur känns det i kroppen just nu?

Värdera det inte utan våga ta klivet ner. Kärleken finns där för att vägleda dig mer och mer till att du har tillgång till allt läkande själv.

För trosystem har vi olika och de är inte sann. Det som verkligen är sant det är att kärleken är större än allting.

Du är den.........Det vet du i hjärtat......