Hittad glädje

11.03.2019

Jag hör på en gång när jag pratar med någon vart det sitter. Jag förstår deras mönster. Så hör gärna av er om det är något ni funderar på.

För att lösa något så hittar man ej lösningen i det som ej känns bra. Utan för att få kontakt med vägen dit man vill så finns den i den härliga känslan i den härliga fantastiska energin.

Vi består av massa vatten så vattnet blir ju påverkat av vad du säger gör och tänker.

Så stegvis ta oss upp för trappan, din trappa, ett steg i taget var snäll mot dig själv. Börja att fokusera mera på det som går, det som vi har. Mer och mer uppmärksamma härliga saker omkring oss mer och mer. Veta lite mer och mer hitta lite andra sätt att se på saker, lite mer och mer. Hitta andra övertygelser än de du har idag. Tro lite mer och mer på saker du ej trott förut gick går kanske till lite mer. Våga öppna sinnet mer på att ta hjälp av dig själv genom att vad vill jag här? Meditera om du vill få mera kontakt med dig. Så vad vill jag få ut av denna dagen? Ska jag låta gamla övertygelser gå runt i mitt system eller är det dags med nyare hoppfullare. Lite i taget lite i taget. Wow det händer grejer då......