Högre höjder

19.07.2019

Allt vi har är våra uppfattningar, det vi intalar oss själva om vad som är rätt eller fel. Allt vi har är våra känslor som vi själva skapar genom våra intag av hur vi anser att det ska vara. Okey hur ska det vara då?

Hur uppfattar vi det? Alltid riktningen i våra förmågor av att iaktta situationen. Det viktigaste av allt är att gå inåt och mera förstå den världen för det är där det upplevs. Om vi ska kunna förstå mera så behöver vi kunna förstå oss själva mera. Kunna finna så mycket nya höjder i oss som gör att vi hittar olika sätt i att kunna höja oss till skyarna. För att kunna nå högre höjder är att föra en dialog till sig själv som är förlåtande och snäll. Om du börja tycka om dig själv mer och mer börja våga acceptera allt som har varit och ta en nystart. Nu....våga kunna säga till dig själv att tusan jag duger.....kunna se sig själv ur en annan vinkel.

Vinklingarna är oändligt många.....du har så mycket i dig som är värd din tid att se till hur du hanterar just dig.

Ja hur hanterar du dig egentligen? Är du snäll mot dig själv eller är du dömande?

Det börjar med oss själva för att kunna ge det absolut det mest kärleksfulla till andra.

Allt är ganska enkelt så lätt plättlätt......

Mycket är att det går bara att vara ärlig till sig själv inget döljs. Vi vet så mycket mer bara vi vågar att lyssna. Det går inte längre att skylla på andra eftersom det är jag som tolkar det utifrån mina tankar om det. Det är vi själva måste se till att ge oss det vi vill ha. Se till att göra det vi verkligen vill.

Se till att vad är det jag dömer andra om det ger jag till mig eftersom det ger mig själv en reaktion bedömningen av det egna tyckandet. Som bildar en känsla. Så vilken känsla vill du har mera av? Den känslan behöver du återupprepa mer av.

Vill du ha ett mera kärleksfullt förhållande? Skapa det då! Men då måste vi se den med mera kärlek och minde dömande.

Vi har mycket som väntar på att återupplevas av det glada i oss. Det väntar på att kännas...

Ha en fantastisk sommar dag med blommande härligheter, kram.....