Höj dig!!

03.07.2018

Som vanligt är jag rätt på, sen kör vi. Vilka motstånd har du? Negativa känslor och låg vibbration, det är motstånd. Har du det du önskar dig? Det är hela tiden en utvecklingsresa eftersom vi önskar oss hela tiden. Vad man då kan göra för att höja sig då? Eftersom du inte kan vara både positiv och negativ samtidigt så är det en sak i taget. Hur blir jag av med det där negativa då? Jo nya formuleringar sen våra automatiska starka kopplingar kan du försvaga genom att ej ge dem näring mera. Alltså tänka en tanke mindre så växer dessa spåren igen. Sen kan du med enkla trix börja kolla på filmer som ger en bra känsla. Lyssna på musik som gör dig glad osv. Omforma, omskapa, upplev nya platser, prata med människor som är levnadsglada, nya vanor, nya övertygelser. Mata dig med glada historier, klaga inte, fokus på det du tycker är kul, lek. Eftersom du behöver tänka och känna annat om du vill ha förändring. Det gäller att öppna upp det kreativa.

Motstånd

Rädsla, tvivel, besvikelse, ensamhet, brist, ledsamhet, förvirring, stress, ilska, sårad, uppgivenhet, avund, skuld, anklaga, utråkad, fördommar, deprission, hat, pessimism....

Tillåtande härliga känslor

Frihet, glädje, enkel, lätt, avslappning, njutning, kärlek, passion, iver, lugn, harmoni, lycka, extas, entusiasm, övertygad, trygghet, förväntan, uppskattning, handlingskraft.

Förstärka positiva känslor som exempel på att förstärka en känsla skulle kunna vara såhär: Om jag hade allt jag önskade så skulle jag känna mig så lycklig och så fri och harmonisk. Jag skulle känna mig så nöjd harmonisk med mig själv. Tillåta mig själv att bara slappna av och njuta, njuta av fåglarna, av stranden, sanden under mina fötter. Jag är så lycklig så stolt allt känns så fint och jag lever ett så fritt liv. Jag känner mig enormt älskad, min hund älskar mig så mycket osv osv. Spinna på med underbara känslor tills du får bättre och bättre känslor som växer. Som en kran med vatten som rinner starkare och starkare. Ha nu en underbar fantastisk skön sommardag önskar jag dig.