Höj energin

28.03.2019

Hej våren är här så underbart!!!!! Ni ska veta vart än ni är har ni med er själv. En trygghet i sig själv att vetskapen i att vi har allt vi behöver inom oss. Alla tankar vi har ger oss en ny chans varje dag. Lära oss att se det vi uppskattar runtomkring oss. Vattnet som renar kroppen. Allt som alla före oss har gjort och det vi nu har användning av.

När vi börjar se mer och mer av det vi tycker om omkring oss är vi på härlig väg. Eftersom allt vi uppmärksammar ger vi energi. I förhållanden med partner blir det ju så tydligt. Det vi uppmärksammar och riktar vårt fokus till den andra man bor med får man mera av. Spännande och se vart vi har lagt våra tankar mest på i den andra.

Det är ju så roligt att se sen när man förstår att man kan få ett helt fantastiskt förhållande om man börjar räkna upp den andres härligheter det man verkligen tycker om och uppskattar. Prova ska ni få se...... Vad var det egentligen vi blev intresserade av? Det finns där. Jag tror ju helt klart på att det ej är grönare någon annanstans. När vi verkligen tar oss tid till vår partner och tar på oss ett annat tänk om den andre så ändras energin till det vi ändrade. Det är superhäftigt. Vi vinner ju alltid på att tolka andra bra, alltid eftersom det du väljer att tro om den andre är ju det du skapar och tar in.

Vi kan ej ändra på andra utan vi har ALL möjlighet att förändra oss själva. Vi behöver inte vara kvar på samma tankar, ändra vi bara en liten tanke så är det något annat vi får uppleva. En övning jag fick göra på en kurs var: ok nu är det som det är....men jag skulle vilja att det var så här istället....jag vill vara lycklig känna mig fri osv. När använder vi sådana känslor? i vilka sammanhang känner du dig så. Det bästa stödet är det bäst om man ger sig själv. Bygga upp sig lyfta sig själv det bästa är då att se till att sköta sig bra. Ni vet alla hälsoråd sen kööööör vi är ni med att träna oss stark!!!!!