Hur känner du dig?

13.05.2019

Jag vet med säkerhet att vi lever våra liv genom hur vi känner oss.

Så är det dags nu att se till att känna något som känns bra? Jag är absolut inte perfekt, men jag vet mycket och det gör att jag verkligen ser till att fokusera på sådant så mycket jag bara kan som ger en bra känsla. Vi lever bland andra och ibland kan någon ha ett humör som vi upplever bra eller mindre bra. Men jag vet ju att det är jag som vet vad som gör mig lycklig. Därför har jag det ansvaret att se till att föra in sådant som ger mig så mycket bra energi som möjligt. Jag kan inte lägga min lycka i någon annans händer. Jag måste se till att lära mig så mycket som möjligt om mig själv för att jag ska må så bra som möjligt.

Jag är så tacksam att jag får tänka vad jag vill. Vi var på en match och då blir det ju mycket snack runtom. Det var så roligt för det finns ju inte någon som ser det exakt lika, alla har olika fokus. En kan titta extra på domaren medans en annan kan se om någon har tröjan fel eller rätt. Så komiskt.

Som sagt öva att verkligen uppmärksamma det som funkar, det som är kul, det som är bra. För det gynnar ju dig också. Stärkande tankar utsöndrar stärkande kemikalier i kroppen. Det känns direkt för mig hur jag har känt mig dagen innan jag ska springa. Det är verkligen lätt som en fjäder med lätta tankar eller om det har varit stressigt ett tag för en negativ tanke leder till en annan och det är ju stress som leder till stelhet. 90 procent av det som ej funkar så bra i kroppen är stress.

Så vad kan vi göra redan idag med vår energi, uppmärksamhet och fokus som känns lite bättre som leder till mera av det vi vill ha i våra liv......Ha det så bra...vila mycket.