Hur ska man veta ?

12.06.2017

Ja hur ska man veta om man inte är medveten om det? Jag talar om processer att förebygga nu. Något som sker med automatik, vi gör som vi alltid har gjort, som våra föräldrar gjort och gör det vi tror vi måste göra. Utbränd eller utmattad det är i regel något man inte vet något om, det är något man får. Men vi har möjlighet att bryta processen, vi kan! Vi säger till barnen att ärlighet varar längst, men att vara ärlig och snäll mot sig själv då? Vad jag vill säga är att vi har val. Ja just idag har vi fått en ny möjlighet att välja hur vi ska känna oss just idag.

Att t.ex. gå med massa symptom det är inte livet, livet vill oss väl. Därför har vi all möjlighet i världen att vi kan påverka oss själv. Behandla sig själv först, väl där har vi vägen till att sedan få bättre förståelse för andra. Där vi behöver en stund varje dag för att öka våra inkomster till vårat emmetionella konto. Börja våran dag med vilken underbar dag det är idag hör ni fåglarna? Eller vad hör du? Vilken röst väljer du att lyssna på? Vad fokuserar du på under en dag? Vad gör dig glad? Hur mycket tid ägnar du dig åt av att spendera din tid ditt liv på sådant som gör dig glad? Om du känner att något inte står rätt till dra i nödbromsen stanna lyssna på dig själv STOPP jag ska må bra det är det första vi ska göra. Det finns folk t.ex. jag, jag är där för att lyssna jag brinner för att vara en vägvisare till att må bra det är det som är livet. Ett mål att kunna vara lycklig precis nu för nu är livet. Sudda bort din gamla tavla du har med dig i ditt baggage. Vad vill du att det ska stå nu? Hur vill du ha ditt liv om du skulle vara lycklig precis NU? När du är där våga göra ett beslut i hur du vill ha det och hur du vill må.

Vill du vara den som väljer att lyssna, att du är enormt viktig enormt värdefull? Det du gör med dig själv det gör du mot andra. Våga var den som börjar ta ansvar för dig själv och ditt mående. Du är värd allt.

Må glädjen vara med dig....