Idag!!

24.10.2019

Av alla kurser jag gått, som jag går hela tiden det som känns rätt i nästa steg så har jag blivit medveten om att:  Av allt så finns det i sig själv, av att designa de ord i sig som väntar få komma i uttryck. Det unika som väntas komma fram i att acceptera det unika som finns i dig alltid finns och har funnits där för att få komma fram.

Det lilla barnet som har unik naturlig kontakt i sitt inre som man sedan tror ej är rätt och stängt av. Men det finns där kvar. Det finns där som bara väntar att få upptäckas av dig.

Fatta unika människa vilka egenskaper du har. Som du kan lyssna på, som du kan sätta ord att frigöra utan  att värderas med positivt negativt ,allt är ett och för dig. Allt i din kropp väntar att den ska lyssnas på.

För den vill inget hellre än att du ska lyssna på den för den vill dig så väl. Allt väl. Det är bara det säger kroppen att ibland blir jag rädd och då blir andningen ytlig och musklerna blir stel och då stänger du av. Istället bli nyfiken på vad spännande att lära mer om mig att jag reagerar så här istället för att ge motstånd så här får jag ju inte känna. Det är ständigt lärdommar i allt som väntas att upptäckas av ditt unika jag.