inre vägledning!!!

08.10.2019

Vad vill kännas i dig just nu för att hjälpa dig vidare. Om det är något som du har värderat som dåligt så är det ändå till hjälp för dig. För att kunna läka det så startar en process. Jag brukar fråga mig: vad vill kännas i mig nu? För allting i din kropp vill vara snäll. Så i stället för att göra motstånd mot det så se det som en fantastisk hjälp för dig. När du har möjlighet att ta dig den stunden till att våga gå innåt vad som händer och vill sägas till dig. Vad som är rätt för dig. Där finns det. Sedan kommer förståelsen.

Våra tankar låter oss inte alltid vara närvarande utan det bästa är att medvetet andas ner till hjärtat. Genom att då och då ta medvetna djupa andetag. För det vi vet i sinnet är gamla sanningar. Men när vi vågar gå ner och fråga oss vad som vill kännas så får du andra svar och ökad medvetenhet.

Närvaro i kroppen genom att skifta fokus från sinnet till hjärtat. Genom medvetet andetag till den hela platsen.

Landa in i stunden nu..Djupt andetag...Ej kämpa utan slappna av..

Allting börjar inom oss, genom att sluta pressa oss!!! utan att släppa in att träna sig från sinnet ner i hjärtat. Sinnet kan bara gå tillbaka till gamla minnen.

Hjärtat säger annat. Alltså vi är mycket större än så. Vi spelar med sinnet och vi tror det vi har intalat oss. Du kan ej tänka bort någonting. Så hjälp av medvetet andetag andas genom det.