Jag kan ju det här!!!!!!!!

07.09.2019

Det började för några månader sedan blinka på varningslampan. Äh tänkte jag, jag kan ju det här. Men det går ju inte att tränga bort något som redan finns. Äh bara en tanke allt löser sig för mig. Mer konstiga tankar kom som nu så här efteråt visade obalanser. När man har obalanser så tro inte på vad du tänker. Jag föll!!! En lång tids press på sig själv osv en rad andra saker så föll jag.......Jag tackade hela tiden för jag vet att bara bra saker kommer ur det här, snälla. Jag kan lova att jag ej var kaxig för jag kände att jag inte hade någon som helst kontroll.

Bara obalanser igen och av alla konstigheter som rusar tro ej vad du tänker då. För sådant kan man pyssla med när man är i balans.

Stress är bara ett flöde av massa tankar och det bästa man kan göra då är bara släppa allting andas och låta de rusa av en. Jag förstår också att detta måste jag gå igenom för att vara ännu mera säker i olika förståelser vad folk kan gå igen.

Jag har tillbringat den mesta av min tid i skogen för där känns allt lugn. Har också några enormt kloka människor att ringa.

Man måste veta att ha någon att ringa. Ibland behöver man hjälp punkt slut.

Utomlands sa läkaren att jag hade ångest och frågade vilka mediciner jag gick på?

Inga sa jag, jag springer mest. VA seriöst vilka går du på. Jag sa att jag andas genom dem. Ja ja jag släpper honom nu för jag har faktiskt en egen inre förmåga att veta vad som egentligen är rätt.

Jag dricker ju näring till cellerna och är en riktig testperson på att ta sex kapslar aminosyror istället för allt annat att ta vid oro och ångest och lång tids inre omedveten stress.

Vad händer med en kropp i flera års tid som har haft sådan. Vad behövs tillföras igen för att en ny åter uppladdning ska byggas upp igen. Jag brinner för just detta efter tre dagars tid med sex kapslar amino om dagen står jag mer och mer på benen. Om nu detta hjälper mig så...förstå vad vi kan åstadkomma här!!!!

Läs gärna om detta viktiga som dag för dag stärker mig just nu.

https://kurera.se/grenade-aminosyror/