Jag ser det roliga

24.04.2019

Så kul jag har ökat min springning från att springa 45 minuter till en och en halv timma. Igår sprang jag i en och en halv timma. Min coach frågade vad jag hade med mig att dricka? Skulle man ha det sa jag? Då var jag snurrig i huvudet hela dagen så nu har jag lärt mig att se till att ha de salter och socker man behöver. Detta allra helst nu när det börjar bli varmare. Är även lite snurrig idag och tog en fitnessdrink idag istället. Men det var igår jag skulle ha tagit den. Blev i alla fall alldeles hög och hoppade studsmatta och gapskrattade samtidigt (grannarna är van) vad är vanligt? Jag är öppen för att lära mig, man lär sig nya saker hela tiden.

Okej, en ny dag nya möjligheter ska skriva till min coach idag om löpningen

Han vill ha:

  • Mitt mål

  • Mitt syfte

  • Mitt varför (det ska jag klura på.....)

Jag har tränat mig mycket nu under lovet. Man kan ju öva vart man än är och när man vinner över sig själv genom att vara positiv i en situation där man tidigare varit negativ. En klapp på axeln, fasiken vad jag gjorde detta bra, älta vad jag gjorde bra överösa sig själv och andra verkligen vad det var som gjorde detta tillfälle så bra. Jo men iallafall så var vi fem stycken i en liten husvagn plus två hundar. Första dagen fungerade inte elen inne i husvagnen, så vi fick sova med jackorna på. Det gick, vi hade tak över huvudet. Nästa dag var det en av pojkarna som skulle tända lampan på toa då startade elen. Hur det nu gick till...... När man varit borta och bott lite trångt och får använda sig av campingens kök (alla borde testa på) då är man så tacksam när man kommer hem. Man uppskattar och ser verkligen med andra ögon vad bra man har det. Verkligen bryta från vardagen göra något annat och sen uppskatta det man har sååååå mycket.

När man gör andra saker för vi är verkligen vanemänniskor. Vi går till samma jobb möter samma människor kör samma sträckor. Vad man kan göra är kör andra sträckor till jobbet, sitta på ett ställe där du inte brukar sitta på, prata om något annat du inte brukar prata om.

Det är spännande, då får vi ny information om vi lyssnar. Hur är den där arbetskompisen som jag var så tvärsäker på att hon var, visade andra sidor av sig själv. Knyt loss bojorna och hör se något nytt för det du fokuserar på får du in i din verklighet likt i bilder. Vi kan verkligen slå över på en ny kanal som visar mer av det vi vill ha.....