Känn det

26.03.2020

Jag jobbar med människor med att lära ut att våga känna mer. Det vill jag säga med att släppa filtret att skriva över något. Alltså att mera vara i kroppen. Vi kan göra ett testa nu. Vilka tankar pågår i dig just nu?  Ok har du det? Ta ett djupt andetag och gå ner i kroppen. På vilket ställe i kroppen känns just nu?

Vi går ner och våga känna det som känns i nuet. Alltså det som känns precis just nu är just nu. Eftersom det mentala sinnet är bara i det som har varit. Men det som händer just nu har inte varit. Är du med? Utan upplevelsen sker i kroppen.

Jag älskar detta för jag själv mådde skit ett tag när jag inte vågade känna det som egentligen kändes. Också skrev jag över det med lite positivitet. Det är inte att läka. För det vi tillåter oss att känna det kan vi läka.

Så jag utman er att våga känna det som triggar er och våga andas med det. Om ni då tar en trigger och är endast i huvudet så får ni samma resultat som förut.

Men vill du ha något nytt en ny upplevelse prova att andas med det som känns i stunden utan att kalla det som dåligt eller bra.

Så viktigt att lära ut detta för det enda verkliga är det som sker inom oss inte utanför oss.

Kram Maria