Känna in det

20.06.2019


Jag når dig genom att känna in det. Vi behöver känna mer våga vara i det mer. Jag har några enkla övningar jag brukar köra jag delar det gärna. Nu fokuserar vi på glädje att vara glad känna sig barnsligt glad. Vart sitter det på dig någonstans i kroppen? Glädjekänslan? Peka ut stället, vilken färg är den glädjen? OK nu ska vi andas upp den så den känns. Genom näsan ta ett andetag andas ända till det stället och fånga den andas sakta tillbaka och känn den var den. Sen går du ut och gör något som får dig glad som du tycker om att göra.


För är vi högt uppe i tankarna så kör endast de gamla automatiska programmen. De som redan finns där som inte ens behöver vara dina och som inte ens stämmer.


Känner du dofter och blir glad så här på midsommar gå och dofta då!! denna tid är magisk helt magisk.


Idag är mitt fokus och jag vet ej ditt men att fråga mig själv så mycket jag bara kan vad jag kan se som gör mig glad. När man ställer in den riktningen så händer spännande saker. Eller vad är det bästa som kan hända, undra vad för fantastiskt händer av det här?


Gå barfota på gräsmattan klappa något djur känna på pälsen som är så len och kärleksfylld. Eller att gå ut och gå med en hund så mycket lycka. Wow hur mycket lycka kan man känna egentligen?


Se fjärilarna flyga och se dem fladdrar i vinden.


Eller studera en liten myra som tar sig fram och gör allt för varandra. Njuta av att ha en pappa som fortfarande finns och njuta av att se honom ha det så fantastiskt bra.


Glad midsommar!!!