Kärlek

19.06.2019


Andas in andas ut...andas in ny energi sedan andas ut det som inte längre behöver finnas kvar. Bara tillåta allt, finnas och acceptera allt, finnas just som det är. Lugnt stilla, stilla, ta in upplevelsen i nuet.


Det är nu vi kan känna det är nu vi lever. Upplevelsen av att hur du sitter just nu med fötterna i marken?


Är du avslappnad i kroppen eller spänd någonstans?


Om du är spänd lyft stället på kroppen andas in spänn den delen och andas ut gör det flera gånger tills det känns lättare. Det ska kännas bra och vi behöver komma ner andas djupt ända ner i från fötterna. För att förändring ska kunna ske och ni ska lära er något så behöver vi göra något som kan hjälpa.


Vara i kroppen i sig själv verkligen få kontakt. Det är så mycket intryck runtomkring oss men just nu tar du tiden till dig själv. Jättebra början. Det är här vi tar tillbaka vår egen kraft så vi står stadigt i välmående. Här i andetaget får vi den energi och kraften till att vara i vårt rätta jag.


Samma sak när du läser en bok är andningen högt upp eller djup håller du andan eller går det följsamt som ett hav fram och tillbaka. Det är helt fantastiskt när man verkligen känner sig fri. När man verkligen mår fantastiskt bra det är en underbar känsla. Fri i kroppen levnadsfri avspänd totalt avslappnad men ändå pigg utan man behöver göra någonting. Som ett barn som på kvällen ska sova att få så mycket trygghet. Allt är bra allt är precis som det ska vara. Trygghet i andetaget.


Så förstå hur viktigt det är med att ge kärlek till varandra och acceptera att vi är olika. Vi kommer från olika platser tänker olika men det är okej.