Krafterna

28.04.2019

Tänk er träden. Om ett träd inte mår så bra så skickar de andra trädena energi till det trädet, så att det ska må bättre. Snacka om kärlek, naturlig kärlek, omtanke om varandra.

Jo jag vill verkligen återupprepa något som man kan ta för givet. Det är andningen. I magtrakten sitter känslor och ibland kan andningen vara väldigt ytlig. Man håller andningen vid mycket intryck osv. Men lugn, du kan börja precis när du vill. En supertjej från Danmark sa: så fort hon blev stressad eller hade negativa tankar la hon sig ner, för att känna vart i kroppen andningen gick. Jag har kört på här ett tag så kroppen var lite obalanserad. Då använde jag mig av andningspipan så att utandningen fick lite motstånd. Då känns andningen bra, djup och långt ner. Dagligen är det bra för att med andningen kan du även tänka ett ord som känns bra att säga som t.ex. andas in livsglädje, andas ut det som behöver släppas.

Det är bara så att vi alla har tillgång till det naturliga krafterna i oss som gör oss pigga och glada. Jag tar ju även hjälp av näring som hjälper mig och min kropp enormt.

Alltså är du stel lägg dig och andas steg för steg och stretcha lugnt och fint ta stunden till dig själv och till din kropp som är du.

Andas genom tills du känner dig nöjd. Och är detta nytt för dig ta en minut en minut är ändå någonting allt du gör är guld värt där du tar in till ditt livskonto och fyller på dig.....