Låt må bra fokus dominera

30.04.2019


Flödet, riktningen, känslornas dominerande effekt. Vi får hela tiden chansen till förnyande flöden, det som verklige ger dig någonting. Det som får dig att verkligen känna. Ta hjälp av dina tankar som kan kombineras med andningen för att förstå vart du står. Är du i atmosfären av att må bra i ditt sinne? Vad gör du då...? Jag lyssnade på en kille som sa ”Om jag ändå hade fått hjälp”. Du kan få det här och nu, det gäller att bestämma sig för hur man vill må. Låta livet flöda med hjälp av det som gynnar dig nu och här. Vart är du i sinnet nu?


Ta hjälp av sinnena genom att fokusera på tre saker du känner lukten av nu...


Tre fina saker du ser nu....


Tre saker du hör nu.....


Tre saker du känner smaken av nu.....


Tre saker du känner nu....


Nu är du här nu kör vi...vart du än är så har du med dig sinnet träna dig på att se saker du tycker om. Det kan vara en blomma det kan vara något du önskar dig hjärnan märker ingen skillnad utan det är känslorna som talar. Vad är dina önskningar? De ger dig sköna känslor, dribbla dig igenom, var på platser du tycker om att vara på. Hur känns dem? Vad har du runtomkring dig? Hur känns det i kroppen när du verkligen mår bra? Var är du då? Jag vill att du i längre och längre stunder ska gå in i ”måbra” känslorna för att forma mer av den du verkligen är. För när du mår bra då är du i ett tillstånd av den du verkligen är.


Livet är ju till för att må bra bara titta dig omkring. Våren är här, det sitter i oss att öppna ögonen och se med öppet sinne allt det vackra blommande livet. Det är ju underbart. Det sitter i oss vad vi är öppen att se.


Gunga, hur kändes det när vi var små? Att gunga, gav det en bra känsla? Gör det då! Få in lyckan i livet, andas in den var den känn den.


Vilka tre nya saker kan du se idag som du inte såg igår...Vad var det? Var det något du uppmärksammade som du uppskattade lite mer?


Ha en måbra dag med måbra fokus, då är det du får mer av....